top of page
srečanje mini camperjev v sloveniji (1).png

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Komu je dogodek namenjen?

Srečanje je namenjeno vsem ljubiteljem, lastnikom in radovednežem, ki si želijo od blizu spoznati mini teardrop camperje. Vstop je prost. 

Kaj sploh so mini teardrop camperji?

Mini teardrop camperji so mini potovalne prikolice v obliki kapljice. Že desetletja so poznani v Ameriki, v Evropi pa njihova priljubljenost iz leta v leto raste. Razlogov za to je mnogo:

- Imajo zelo všečen retro izgled, hkrati pa nudijo vso potrebno udobje in funkcionalnost. Vleče jih lahko skoraj vsak avto, pri čemer je poraba goriva le minimalno večja, kar naredi potovanja ugodnejša in dostopnejša. 

V mini teardrop camperju imate udobje domače postelje in ste hkrati del narave. Večina ima tudi polno opremljeno kuhinjo in shranjevalni prostor, spet nekatere imajo tudi gretje in klimo. 

Koliko različnih mini teardrop camperjev bo na srečanju in predstavitvi? 

Na srečanje in predstavitev mini teardrop camperjev, ki bo 16.aprila 2022 v Kamp Resort Ljubljana, se lahko prijavijo vsi lastniki le-teh in sicer tako, da nas kontaktirate na info@cosyfreedom.com ali na tel.št. 040/515-804. Več ko nas bo, bolj bo veselo in raznoliko. Udeležba je tako za lastnike kot obiskovalce brezplačna. Do sedaj je prijavljenih že več različnih lastnikov in distributerjev.

Koliko časa bo trajal dogodek in kje bo potekal?

Vsi, ki si želite spoznati mini teardrop camperje od blizu ste vabljeni, da se nam pridružite in nas običete v soboto, 16. aprila kadarkoli med 10h in 18h. Dogodek bo potekal v Kamp Resortu Ljubljana, Dunajska cesta 270, Ljubljana (Kamp Ježica). Na kraju samem sledite usmeritvenim tablam. Vabljeni tudi vsi ki imate družino, saj je v Kamp Resort Ljubljana poskrbljeno tudi za najmlajše (igrala, mini zip line).

Kaj moram vedeti pred nakupom mini teardrop camperja?

V mini teardrop prikolici je ponavadi prostor za spanje dveh oseb (tinycamper ima npr. možnost tudi 'bunk bed-a', postelje za otroka), pa tudi shramba za oblačila in druge predmete. Večje družine se ponavadi odločijo za strešni šotor, tako sta starša v prikolici, otroci pa imajo pravo izkušnjo kampiranja v strešnem šotoru.

Zunaj, zadaj pod loputo, je običajno kuhinja za kuhanje (z umivalnikom, hladilnikom, omaricami).

Napajanje prikolice je preko elektrike ali sončnih celic. Ker so majhne in jih je lahko manevrirati, so priročne da se izgubite z njimi praktično na vsaki cesti. Tudi če zaidete, jo z lahkoto obrnete. Ko boste prišli na svoj cilj, boste pripravljeni na nove dogodivščine že v nekaj minutah. Kot bazni tabor pa jo uporabljajo mnogi kolesarji, pohodniki in plezalci.

Takšna prikolica je primerna tudi za kampiranje v hladnejših mesecih, saj ima opcijsko gretje, večina pa je zelo dobro izolirana. Seveda je med proizvajalci nekaj razlik, tako da se pred nakupom o vsem prej dobro pozanimajte. Prednost je vsekakor ta, da so zelo prilagodljive željam naročnikov. 

Stroški vzdrževanja so zelo nizki, prav tako registracije, saj se vozi na tretjo tablico. Parkiranje ne predstavlja težave, saj jo lahko spravite na majhno camping mesto, na avtocesti pa skoraj ne boste občutili, da prikolico vlečete s seboj.

Imate vprašanje, na katerega vam nismo odgovorili?

Pišite nam na info@cosyfreedom.com in z veseljem vam bomo odgovorili. Se pa že veselimo, da vas srečamo in spoznamo v živo. Se vidimo :). 

bottom of page