top of page

Spoznajte TINYCAMPER EXPEDITION

Tehnične sprecifikacije  

008.png

Tinycamper OFF-ROAD prototip je edinstven ekspedicijski mali camper stojne višine za 4-5 oseb, s katerim so vam vsa brezpotja dostopna kot na dlani. Je drugačen od vse ostale konkurence na tržišču. Ne glede na cilj in ne glede na to, kako dolgo je potovanje, bo Tinycamper Expedition prikolica zanesljivo, udobno, varno in zmogljivo vozilo za vse vaše pustolovščine in oddihe.

 

Kratka in jedrnata tehnična specifikacija:

Celotna dolžina: 4710 mm

Skupna širina: 2000 mm

Skupna višina: 2482 mm

Vzmetnica: 1895 x 2000 x 100  mm

Mere pnevmatik: 175/70/R15

Standardna teža, največja teža: 950kg / 1200 kg

Največja obremenitev do 350 kg

Največja dovoljena teža na jeziku prikolice: do 64 kg

TINYCAMPER EXPEDITION je namenjen tako družinam, ki so jim ljubši klasični modeli prikolic ter vsem tistim, ki jim je življenje dogodivščina.

 

Dolgotrajne odprave zahtevajo močna vozila, ki so enostavna za upravljanje, vleko in vzdrževanje. TINYCAMPER EXPEDITION OFF-ROAD je prav to, saj se ponaša s 25 mm močnim izolacijskim kompozitom iz steklenih vlaken, tehta le 800 kg, ima neverjetni izstopni kot 30° in uporablja vzmetni sistem vzmetenja. Te lastnosti skupaj zagotavljajo visok odmik, prožnost in fleksibilnost, ki zagotavljajo gladko, tiho in varno vožnjo, kamor koli greste. EXPEDITION prikolice skoraj nobena ovira ne more ustaviti – kar pomeni, da z njo tako rekoč nič ne more ovirati vaših odprav, potovanj in oddihov.

# TINYCAMPER EXPEDITION OFF - ROAD GALERIJA

bottom of page