top of page

Po daljšem času...

Že nekaj časa ni bilo novega bloga. Ne zato, ker se ne bi nič dogajalo. Vmes sva za zimske počitnice z Juretom pobegnila v Toskano. Bilo je čudovito. A bilo je tudi mnogo manj čudovitih stvari, ki jemljejo voljo do pisanja. Zaključek porodniškega 'dopusta' zagotovo ni bil idealen. Podjetje je stalo ta čas (ne Tinycamper, to je strast ter hobi in ne delo), zato je vse potrebno postaviti od temeljev. Z dojenčico, katera še nekaj časa nima varstva, je to zelo velik zalogaj. In začetek pravzaprav ni bil začetek, saj smo že čez nekaj dni vsi dobili Corono in bili posledično v karanteni. Sicer z izjemo Lane vsi ostali praktično brez simptomov. Sledila so resnejša obolenja dihal, pa tudi zavedanje izgube mame je prišlo za mano.

Vendar kako gre že neka slovenska pesem – ni prestanka in ni predaje? V tem času se je zgodilo tudi to, da je na slovenske ceste zapeljal že naš drugi Tinycamper. Nisem si mislila, da lahko nekaj materialnega vzbudi toliko pozitivnih čustev – Tinycamper, tak kot naš, le malo drugačen (s posteljo za otroka, malo drugačno kuhinjo idr.). A ljubezen na prvi pogled. Tudi njegovi lastniki so družina z majhnimi otroki – in videti navdušenje otrok, ko se podijo po prikolici, je zame nekaj neprecenljivega. Prav tako srečati ljudi, ki delijo podobne poglede na svet kot ti.

A tu se zgodba še ne konča. Novi Tinycamper je postal prava mala – velika zvezda – in sicer je bil v njem sneman del videospota slovenskega pevca Robija Glača , bivšega člana skupine Lumberjack, ki se je podal na svojo solo karierno pevsko pot. Videospot Oda čustev se nahaja na tej povezavi.

V mojih mislih pa se je v tem času porodila še ena ideja, in sicer organizacija prvega mini teardrop camper srečanja -> po naših podatkih je trenutno v Sloveniji 6 pravih mini teardrop camperjev oz. mini potovalnih prikolic, kakršen je naš Tinycamper. Seveda z veseljem bomo sprejeli tudi kakšnega tujca, saj jih je v tujini mnogo več 😊. Tako si že sedaj lahko zabeležite datum 16.4.22, ko bo v Ljubljani potekal pravi retro dan. O vseh informacijah vas seveda do časa obvestimo.


Sedaj pa naprej, iskati iskrice, ki dajejo življenju smisel. In seveda načrtovati potovanja, ki bodo malo drugačna od predvidenih zaradi nesmiselnega tragičnega dogajanja v Evropi. Morda pa je to leto, ko bomo ugotovili, koliko notranje moči pravzaprav ljudje premoremo. In na koncu bo še vse dobro.
133 views

Recent Posts

See All
bottom of page