top of page

Pregled leta..

Updated: Jan 5, 2022

Ok, res da smo na začetku novembra, vendar vseeno lahko naredim grob pregled drugega koronskega leta…


Korono imam rajši v tekočini z limono, ohlajeno. Vendar je realnost drugačna - maske, testi, cepljenje, papirji. Vse našteto mogoče na prvo žogo zmanjšuje željo po potovanju. A temu vsaj pri nas ni tako.


Začetek leta je bil omejen s policijsko uro in občinami, kar je podkrepilo željo po svobodi. Kmalu v januarju se je naša družina povečala za še eno članico. Življenje se je postavilo ponovno v svoj drugačen ritem. Po odpravi policijske ure in prehajanja občin (res da živimo v eni večjih v naši deželi) se je začutil nemir, želja po potovanju.


Želja in ideja je prispevala k temu, da smo začeli sodelovati s TinyCamper - jem. Sodelovanje je pomenilo tudi prvo daljšo pot z našo takrat že polletno deklico in 7 letnim fantom. Po raznih forumih in fb smo spremljali komentarje, kako je potovanje v taki zasedbi nesmiselno, da je preveč naporno. Realnost je bila popolnoma drugačna in nam je dala potrditev, da je ta način potovanja in način življenja prava odločitev.


Sledili so izleti po Sloveniji, tako enodnevni kot vikend paketki (Kolpa, trgatev..), potovanje na Madžarsko. Zaradi Anjine poškodbe smo morali prenehati potovati z našo ljubljeno prikolico (za letos). Do naslednjega leta bo poškodba toliko sanirana, da nam bo ponovno omogočeno daljše uživanje. Seveda, pa če bi slučajno bilo mogoče spet prej uživati bodite brez skrbi, da bomo to tudi preverili 😊.


Vendar kljub onemogočenim družinskim daljšim dogodivščinam so na srečo v jeseni prišla na vrsto službena potovanja (Hrvaška, Italija in Nizozemska), katera so res da bila delovno intenzivna, vendar so podzavestno pogasila vsaj del želje po svobodi gibanja.


Pod črto, v drugem koronskem letu sem obiskal 8 držav (mogoče se kakšna še najde), kar niti ni slabo 😊.


Načrti za naslednje leto so, da izboljšamo uporabo naše nove pridobitve (letos smo bili z njo 26 dni), raztegnemo naše dnevne izlete na vikend avanture. Dodelamo prikolico, da ne bomo odvisni od polnosti baterije ampak od sonca. Seveda obiščemo novo državo, najdemo nove skrite kotičke. Mogoče razširimo raziskovanje iz SUP perspektive tudi na kolo.

CosyFreedom ima odprtih še nekaj manjših projektov, oziroma so v fazi dozorevanja, za vse se bo izvedelo pravočasno in obljubimo, da vas ne bodo razočarali.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bi želeli izvedeti še kaj več ali vas kaj posebnega zanima? Pišite nam na info@cosyfreedom.com ali preko socialnih omrežij in z veseljem vam bomo odgovorili.
154 views

Recent Posts

See All
bottom of page